Η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι θα βρίσκεται στην έκθεση Παρουσίες 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Το περίπτερο της Grelia θα είναι το B42 στο HALL 2.

Προϋποθέσεις εισόδου

Η έκθεση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ είναι αποκλειστικά εμπορική έκθεση. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες, οι οποίοι κατά την είσοδό τους στην έκθεση είναι απαραίτητο να προσκομίσουν την ειδική κάρτα barcode που τους αποστέλλει η ROTA ή την πρόσκληση της έκθεσης που τους αποστέλλει ο εκθέτης. Συγκεκριμένα: 

1. ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΑΡΤΑΣ BARCODE

Κάντε τη επίσκεψή σας στην έκθεση άνετη και χωρίς ουρές χρησιμοποιώντας απλά την κάρτα barcode που σας αποστέλλουμε. Κατά την επίσκεψή σας στην έκθεση προσκομίστε την κάρτα σας προκειμένου να περάσετε απευθείας στην έκθεση χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε καθόλου. 

2. ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ

Οι κάτοχοι προσκλήσεων είναι απαραίτητο να μεταβούν στη γραμματεία (ρεσεψιόν) και να προσκομίσουν την πρόσκληση της έκθεσης σφραγισμένη με την σφραγίδα του καταστήματος ή της εταιρίας τους καθώς επίσης και την εμπορική τους κάρτα. 

Η είσοδος σε παιδιά δεν επιτρέπεται.

Εκθεσιακός χώρος

METROPOLITAN EXPO Εκθεσιακό Κέντρο

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Τηλ. Έκθεσης: 2111 801 801

Ωράριο Λειτουργίας

Τετάρτη 13 έως Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Καθημερινά: 10:00 - 20:00

Κατάλογος Έκθεσης

Ο κατάλογος της έκθεσης διατίθεται δωρεάν στους εμπορικούς επισκέπτες από την γραμματεία (ρεσεψιόν) κατά την είσοδό τους στην έκθεση.