Καλώς ορίσατε στην gold grelia, τη νέα εταιρία στο κόσμο του παραδοσιακού τροφίμου και της διάσημης Κρητικής διατροφής και των παραδοσιακών προϊόντων του ευλογημένου νησιού μας!

Με τεχνογνωσία, εξειδικευμένους συνεργάτες σε όλο το νησί, με σεβασμό στην παράδοση και όρεξη για δουλειά, η grelia στοχεύει στην ανάπτυξη, στην εξωστρέφεια και στο να πάρουν τα προϊόντα της Κρήτης την πρωτοπόρο θέση που τους ταιριάζει στον πάγκο της παγκόσμιας λαϊκής αγοράς. Με υπευθυνότητα σας προσφέρουμε ανώτερης ποιότητας και υψηλής αισθητικής προϊόντα τα οποία συνοδεύονται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τις αναλύσεις.

Η Κρήτη είναι γεμάτη μικρά γαστριμαργικά μυστικά και εμείς θεωρούμε υποχρέωσή μας αλλά και μεγάλο μας στόχο να τα ανακαλύψουμε, να τα αναδείξουμε και να τα προσφέρουμε σε όλο τον κόσμο έχοντας συμμάχους τους παραγωγούς από άκρη σ’ άκρη του νησιού! Η grelia παίρνει το ρόλο της θυγατέρας, κόρης της κρητικής μάνας γης και με αφοσίωση στο παραδοσιακό τραπέζι των προγόνων της, μοιράζεται την προίκα της με εσάς.

Καλώς ήρθατε!

Η GOLD GRELIA EE στεγάζεται στην οδό Ευρώπης 1 Ανω Χερσονησος, Κρήτη, Ελλάδα ΤΚ 70014. Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2811 217174 Φορολογικά στοιχεία: ΑΦΜ 800941521, ΔΟΥ Ηρακλείου, ΓΕΜΗ 145404427000